Unutarnja vrata | INdoor®

Dekor medijapan

Dekor medijapan

Sobna vrata tipa dekor medijapan alternativa su izvedbi u prirodnom furniru. Prednost se odnosi prije svega na povoljniju cijenu te brži rok isporuke. Kao i svi tipovi vrata i ova vrata su izrađena po vašim mjerama i vašim željama. Po želji kupca bilo koji dekor dostupan je u ravnom – flat ili zaobljenom – soft tipu dovratnika. 

Lakirani medijapan

Lakirani medijapan

Definitivno, najtraženiji tip vrata u našoj ponudi. Kad definiramo pojam lakirani medijapan zapravo govorimo o medijapan vratima kod kojih je završna obrada odrađena u termo lakirnici i to poliuretanskim lakom talijanskog proizvođača Sayerlack. Takva vrsta završne obrade omogućuje nam da prije samog lakiranja ufrezamo (utisnemo) neki dezen te samim time takav proizvod postoje lakirani medijapan sa aplikacijom. Kod ovog tipa vrata moguće je lakiranje u većini boja prema RAL ili NCS skali boja.

Furnirani medijapan

Furnirani medijapan

Furnir je unikatan proizvod koji potječe iz prirode i na kojem se jasno vide oznake koje  posjeduje stablo od kojeg je izrađen, a to su godovi, prirodna struktura i boja  drveta.  Furnir predstavlja ono najplemenitije što se može proizvesti od drveta, a stručnjaci samo od najkvalitetnijih i najvrjednijih stabala drveća proizvode furnir.  Što je drvo starije furnir je ljepši i snažniji mu je karakter. Laički rečeno, furnirani medijapan su zapravo tanke „šnite“ plemenitog drva uprešane u medijapan te završno lakirane u 9 nijansi čime dobivamo različite završne proizvode.

Kontaktirajte nas

14 + 12 =

Kako do nas?
Nazovite nas